Nieuws

* Webshop *
We haden een jaar lang een webshop online. Via deze webshop hebben we bijna niets verkocht. 

Om een echt persoonlijk kado te kunnen maken hebben we u wensen nodig, dat is lastig om via de webshop te doen. Hierdoor hebben we de webshop weer opgezegd. We zijn aan het kijken hoe we dit op een andere manier het beste kunnen regelen. Zelf vind ik het via de app of mail wel heel handig. Dan kan ik het goed nalezen en goed checken of het goed is. Zodat de wensen en het eindresultaat helemaal op elkaar aansluiten. 

* Kado2you *
Samen met Ingrid hebben we dit jaar, onze krachten gebundeld om mooie inspirerende kaarten te maken. De eerste ideeën om inspiratiekaarten te maken kwam van Ingrid tijdens het coachen van volwassenen. Ze merkte dat men het fijn vond om ondersteunt te worden, niet alleen door woorden maar ook met een mooie tekst. Ze vond dat ik perfect haar gevoelens om wist te zetten op papier. Hier kwamen de eerste proefmodellen uit voort en die werden met veel enthousiasme ontvangen. Voor ons het signaal om door te gaan.

De eerste kaarten hebben inmiddels hun weg gevonden. Volwassenen en kinderen, die met een bepaald thema worstelen zijn dankbare afnemers.
Hulpverleners die aan hun cliënten kaarten uitdelen, als extra steuntje in de rug. En als iemand dan geraakt wordt door je kaart, dan weet je dat je iets moois hebt gecreëerd.
De thema´s spelen vrijwel in ieders leven en dat is ook de kracht van deze kaarten. Ze zijn zo herkenbaar.
Onze plannen zijn groots. Wij werken hard om nog meer mooie dingen te creëren. Wil je weten hoe je aan onze kaarten kunt komen? Vraag dan naar de mogelijkheden. of kijk op de website www.kado2you.nl of op de website van www.rubenrobijn.nl onder overigen.